مراقبت های لازم جهت پیشگیری از کرونا
- محیط استراحت معتدل و مرطوب باشد.
- بدن را معتدل نگهداشته و از سرما و گرمای شدید پرهیز کنیم.
- برای جلوگیری از خشک شدن بدن غذاهایی نظیر؛ آش آلو، آش کدو، خورشت به و . مصرف نماییم.
- مجاری تنفسی را پاک و تمیز نگهداشته و تنفسی کامل و صحیح داشته باشیم.
- دود کردن اسفند و کندر برای محیط پیرامونی بسیار لازم و ضروری است.
مبتلایان هرروز سیاه دانه با عسل مصرف کرده و از میوهجاتی مانند؛ سیب، انار و رب انار شیرین و به استفاده کرده و از سیر و پیاز زیاد بهره ببرند.
بیماران مبتلا غذاهایی مانند؛ آش جو، کباب و شیر و گوشت را در برنامه غذایی خود قرار داده و خوردن را باکمی نمک شروع کرده و غذا را با مصرف یک قاشق سرکه طبیعی خاتمه دهند.
بیماران استنشاق و قرقره با آبنمک را فراموش نکنند.
گوشی تلفن همراه و دستگیره پلههای خانه و اتوبوسهای حمل و نقل عمومی از مراکز عمده آلودگی هستند، افرادی که سیستم ایمنی و ریههای بیمار و ضعیف دارند، بیشتر در معرض ابتلا به کرونا هستند.
باید با این بیماری مانند تمام بیماریهای ویروسی دیگر برخورد کنیم و البته شدت بیماری کرونا کمی بیشتر است.
از مهمترین مواد غذایی مؤثر در پیشگیری از کرونا میتوان به عدس، زرشک، به، سیب، هویج، شلغم، عسل و عناب اشاره کرد
این متخصص طب سنتی با اشاره به مصرف دمنوشهای گلگاوزبان، مرزنجوش، بابونه و پرسیاوشان به عنوان دمنوشهای مؤثر در پیشگیری از ابتلا به کرونا، یادآور شد: مصرف سیاهدانه همراه با عسل یا استفاده از روغن آن در داخل بینی نیز بسیار مؤثر خواهد بود.
وی اضافه کرد: در حوزه دارویی نیز استفاده از پرموم عسل بسیار مفید بوده؛ چراکه ضد ویروس، ضد باکتری و تقویتکننده سیستم ایمنی بدن است؛ ضمن اینکه میتوانیم از گیاه سرخارگل به صورت مصرف یک قاشق جوشانده آن در صبح و شب استفاده کنیم.
باید در این چند روز هر نوع سرماخوردگی که احساس کردیم مورد توجه خاص قرار دهیم؛ در نتیجه استراحت کردن در منزل، مصرف سوپها و عدسی پرآب را توصیه میکنیم؛ چراکه باعث دفع ویروسها میشود.
چه کار هایی انجام دهیم تا به ویروس کرونا مبتلا نشویم؟
مصرف ,کرونا ,، ,استفاده ,یک ,کنیم ,استفاده از ,ویروس کرونا ,ابتلا به ,خود را ,کرده و ,ویروس کرونا محافظت ,برابر ویروس کرونا
درباره این سایت